Når jeg skal ha bursdagsbesøk syntes jeg det er veldig kjedelig å bare servere en type kake, så da blir det sitroncupcakes også.
150g mykt margarin
185g sukker
3 store egg
1,5dl melk
2ts bakepulver
300g hvetemel
1 sitron
Pisk margarin og sukker hvitt, ha i ett og ett egg. Rør godt mellom hvert egg. Ha i hvetemel, bakepulver og melk vekselvis.
185g sukker
3 store egg
1,5dl melk
2ts bakepulver
300g hvetemel
1 sitron
Pisk margarin og sukker hvitt, ha i ett og ett egg. Rør godt mellom hvert egg. Ha i hvetemel, bakepulver og melk vekselvis.
Vask sitronen godt, rull den på kjøkkenbenken. Rasp sitronskallet, del sitronen i to og skvis ut sitronsaften. Husk å fjerne eventuelle steiner fra sitronsaften. Ha skallet og ca halvparten av sitronsaften i røren.
Fyll formene 2\3 fulle. Stekes på 165grader i 15-20 minutter.
Avkjøl godt på rist før de pyntes.
Topping
1pk naturell kremost
1ts vanilje eller 2ts sitronsaft
50g mykt margarin
Ca 175g melis
Evt. matfarge og pynt.
Hvis du er glad i mye topping bør du doble denne oppskriften.
Ha alt i en bolle, bland godt så det blir luftig.
Tilpass mengden melis etter hvor tykk glasur du vil ha.
Hvis glasuren blir for tykk, ha i litt mer sitronsaft eller vann.
Håper du syntes de er like god som jeg gjør.
--Rebecca Kristin--