Jeg feilberegnet hvor mye taco vi trengte når jeg hadde ei venninne på besøk så da ble det tacokjøttdeig, med grønnsaker og pasta til middag dagen etter.
Hva du har i sausen kommer an på hva du har tilgjengelig, jeg brukte restene av grønnsakene vi fylte tacoen med, samt noe jeg hadde i kjøleskapet.
Tacogryte
1 løk
2fedd hvitløk
1boks med hakkede tomater
Litt purre
Litt vann
Litt creme fraiche
Resten av karbonadedeigen
Resten av glasset med taco saus
Pasta
Hvitost
Ulike krydder, spisskumin, paprika, taco krydder, chili flak o.l.
Resten av tacolefsene
Hakk alle grønnsakene.
Brun løk, hvitløk og purre.
Ha over i en gryte, bland med den ferdigstekte taco-karbonadedeigen.
Når det er blandet godt, ha over hakkede tomater og ha i litt vann.
La det koke noen minutter, ha i tacosausen og krydder. Husk å smake til.
Kjøttsausen kan koke lenge eller bare ti minutters tid, så det er ikke noe fasit på hvor lenge det skal koke. Bare pass på at sausen ikke blir for tørr. Ha i creme fraiche mot slutten av koketiden, smak til mer krydder.
Kok opp vann til pastaen, og følg koketiden angitt på pakken.
Når det er omtrent 10minutter til pastaen er klar, ha paprikaen i kjøttsauen.
Når pastaen er ferdig kokt, hell av vannet. Ha pastaen over i kjøttsausen eller kjøttsausen over pastaen, alt ettersom hvilke panne som er stor nok.
Server med salat, tacolefser og revet hvitost.
Denne retten kan du også ha over i en ildfast form, dekke den med hvitost og evt. nachos chips. Stek den i ovenen på ca 225 grader til osten blir gylden. Det blir like godt da ;)
Håper det smaker!
---Rebecca Kristin---
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar