24. juni 2015

Gratis baby-stash

Hei på deg!

Som gravid så kan man få en hel del baby-stash gratis fra apotek og butikker.
Det kan være bleier, tester av krem, olje og informasjonshefter om produkter, graviditet og det å være foreldre. Det er mange flotte produkter man kan få tak i prøver på på denne måten. Og, det er jo helt topp å få gratis prøver enn å måtte kjøpe alle produktene for å så prøve seg frem. Dessuten trenger man ikke å kjøpe så mye selv hvis man får tak i disse pakkene. Selv om prøvene er små så bruker jo ikke babyer store mengder krem eller olje f.eks.

Det som er viktig å passe på når du evt. søker etter slike pakker er å LESE det med LITEN SKRIFT! Spesielt bokklubber "lokker" med gratispakker, men du må stort-sett betale porto og binde deg i ett år. Du har ofte ikke kjøpeplikt, men må huske å avbestille pakke hver måned for å slippe å betale. Ofte sier du også ja til å bli kontaktet av telefonselgere eller å motta reklame og mail fra andre som bokklubben samarbeider med.

Her er i alle fall en oversikt over pakkene jeg fikk, og hvor du kan henvende deg for å få de.

  • Barnepakke fra Rimi, hvis du fyller ut skjema du finner her vil du få tilsendt en verdikupong i posten som du leverer i kassen på en Rimi butikk i bytte mot barnepakken. 
  • Babypakke fra apotek1, hvis du går inn på linken her og bestiller trenger du bare ta med deg referansenummeret til apoteket for å få ut en pakke.
  • Apotekpakken fra vitusapotek eller ditt apotek, her finner du skjema for å bestille pakken.
  • Gratis bleiebøtte fra Barnashus, her finner du skjema du må fylle ut for å få bleiebøtte med en refill. Refillen er ganske dyr etter min mening, så hvis du ikke vil kjøpe nye så trenger du ikke det! Kjøp en rull med billige søppelposer eller lignende på butikken. La den tomme "ringen" stå i bleiebøtten, tre en pose delvis ned i bleiebøtten og stapp toppen på posen ned i "ringen", sett på igjen lokket. Klar til bruk!
  • Gratis skje fra Bambino finner du link til her
  • Gratis smokk fra MAM finner du link til her
  • Libero startboks kan du få ved å fylle ut skjema her. Ta med gavebeviset på kiwi og bytt det i en pakke. 
  • Rema 1000 er også kommet med en flott pakke! Her finner du link til bestilling, også er det bilde av innholdet i pakken.
Det er alle jeg kommer på nå, så det kan være du finner mer spennende om du søker litt rundt. Husk å merk deg at noen av pakkene får du ikke kupong på før et par uker før termin, og noen sier at du ikke kan hente ut pakken før det er maks 3 måneder igjen til termin. 

Håper du har like stor nytte av pakkene som vi har! 
Rebecca

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar