27. januar 2014

Ferie med MS

Hei på deg :)

I dag kom vi hjem etter en utrolig deilig langhelg i London. Vi reiste torsdag morgen, og kom hjem igjen i tre tiden i dag. Så, en veldig lang ferie var det ikke men har fått sett og opplevd kjempe masse og har hatt en kjempe flott første tur til London. Hvis du ikke har vært i London eller vet så mye om byen så er det en KJEMPE stor by med utrooolig mye å se og oppleve.. Så, en sånn tur er ikke lenge nok til å oppleve halvparten av det London har å by på en gang! Gleder meg allerede til neste gang vi skal til London.

Hvis du har lest bloggen min en stund eller har sjekket ut tidligere innlegg så har du lest om hvordan det har vært å reise med medisinene mine før.. Denne gangen var det litt annerledes siden jeg ikke var så fryktelig stresset før vi skulle dra. Nå har jeg lært meg tre ting om det å reise med extavia:
1. Ha med skriv fra legen i tilfelle de i sikkerhetskontrollen vil se papirer på medisinene
2. Gi beskjed til de i sikkerhetskontrollen at du har flytende væske med deg. Jeg har ikke lagt medisinene i pose hittil siden de skal oppbevares i orginal-emballasjen. Det får være grenser for hvor mye kø jeg skal lage.
3. Ta boksen med medisinene ut av håndbagasjen og legg den forsiden av eller i en egen "boks" når håndbagasjen skal scannes.

Nå hadde jeg med meg fult sett med medisiner på vei hjem, sprøyte, nåler og det hele fordi jeg har medisin dag i dag. Er greit å ha med en ekstra sprøyte eller to i tilfelle flyet blir forsinket eller noe annet gjør at du ikke kommer deg hjem som planlagt. Og, alltid ha medisinene i håndbagasjen! Du kan aldri være helt sikker på at den andre bagasjen kommer frem samtidig som deg.

Hittil har jeg ikke hatt noe problem med å ha med meg medisinene, og jeg tror og håper at dette gjelder for de fleste som går på denne typen medisin.

Ellers så må jo dagene legges litt opp også på feire etter når jeg skal ta medisin og ikke. Heldigvis har vi gjort masse disse dagene så det har ikke gjort så mye at jeg har tatt medisinene mine litt for seint.
Formen var faktisk bedre i London enn når vi var i Tyrkia, så tror nok at kroppen ikke var veldig glad i kombinasjonen sol og medisin.

Håper ikke du har dårlig erfaring med å få med deg medisiner på ferie! Ha en flott uke :)

Rebecca 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar