26. august 2016

Nye medisiner. . Igjen

Hei på deg.

Da har det skjedd litt av hvert her siden sist. . Jeg er ferdig med behandlingen for attakket i juni og med nedtrapping av medisiner. Etter dette har jeg vært I kontakt med Haukeland flere ganger mtp å bytte medisiner fra tecfidera siden de helt klart ikke virker på meg sånn som de skulle gjort. Så etter mye om og men så endte jeg med å følge råd fra sykepleier på Haukeland og har valgt å starte på Tysabri.

Nå er det bare noen dager siden jeg begynte på medisinene, men så langt har jeg ikke hatt noen bivirkninger! Så satser på at det holder seg slik.. Det er visst ikke så vanlig å få bivirkninger av denne medisinen, så da føler jeg at jeg har gode odds. Det eneste jeg syntes er negativt med denne behandlingen er at den fås intravenøst en gang i mnd på Haukeland, så jeg må følge med på kalenderen og huske at jeg skal opp dit.

Heldigvis har jeg en snill venninne som har meldt seg frivillig til å bli med så jeg ikke blir så ensom der oppe!  De første gangene tar der ganske lang tid fordi de må vente på svar på blodprøver får jeg kan få medisinen, men etter et par ganger trenger de ikke det så da regner jeg med at det ikke tar mer enn 2-3 timer.

Ha en god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar