21. juni 2016

Nytt attakk

Hei på deg

Vel, da har jeg fått et nytt attakk.. Det hadde jeg jo bestemt meg for at jeg ikke skulle få, men det var visst ikke bare bare det altså.. Det begynte med at jeg følte meg litt ekstra dårlig, og kjente at det var noe på gang. Men, når man ikke har lyst å være syk så klarer man ganske lenge å si til kroppen at det bare er tull, og at selv om jeg følte meg dårlig så var det i alle fall ikke pga. MS-en..
Så hadde jeg tilfeldigvis en legetime på torsdag som var, ang noe annet. Og da snakket vi litt om hvilke plager jeg hadde osv. Så da fikk jeg grei beskjed om å ta kontakt med Haukeland evt så kunne hun sende med meg papirer for innleggelse. Så.. Ja.. Etter mye om og men fikk jeg ringt MS  telefonen og vi ble enig om at jeg skulle komme inn til en vurdering. Syntes forsåvidt at det er tull at jeg måtte innom akutten for å få behandling, men sånn er det noe bare. Så det tok noen timer.

Også er det alt denne ventingen da! Venting på lege, blodprøver, MR, medisiner osv. De hadde tenkt å holde meg der over natta, selv om jeg ikke var i så kjempe dårlig form! Heldigvis så fikk jeg dra hjem etter ca 10timer på sykehus.. Da hadde jeg fått både MR og medisiner.

Så i går var jeg ferdig med 5dagers kur med intravenøs medisin, og har begynt på 12dagers nedtrapping sånn som i fjor. Selv om medisinene er de samme som sist så har dette på noen måter vært mye værre enn sist. Forrige gang så var jeg så syk at jeg holdt på å bli koko. Denne gangen var det ikke kommet så langt så da hadde jeg ikke så lyst på medisiner egentlig. Og, i tillegg så bommet de så mange ganger når de skulle sette veneflon her om dagen... De brukte i alle fall 3 timer før det gikk! Også måtte det settes i håndleddet (altså ikke på siden, men i den tynne huden på undersiden av håndleddet!!) fordi det ikke var andre steder årene mine ville samarbeide til slutt. Og det kan jeg fortelle deg, det var ikke noe godt! Verken å få, ha, sove med eller noe.. Og det er heller ikke særlig godt i dag selv om jeg fikk den ut i går.

Men nok om det.. Det aller aller verste med dette, er at jeg nå har hatt attakk mens jeg har gått på medisiner! Jeg har følt at Tecfidera har vært en flott medisin og bruke, uten for mye styr og bivirkninger også har den jo virket så langt! Så det syntes jeg er veldig veldig vanskelig.. Nå må jeg prøve ut nye medisiner for å finne ut om de virker på meg.. Så nå er diverse blodprøver tatt for å kunne sjekke hvilke medisiner jeg kan / ikke kan prøve.. Også får jeg bare vente tålmodig mens jeg tar resten av kuren for dette attakket.

Kjenner at dette innlegget ikke gir så mye mening og for det meste er bare fjas.. Men, det er det beste jeg får til akkurat nå.. Så får jeg heller prøve å få til noe mer fornuftig når jeg får ting litt på avstand og får tømt hjernen litt..Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar