17. september 2014

Så var det på an igjen...

Hei på deg

Forrige uke, den var bare helt grusom! Det har skjedd mye rart siden sist jeg blogget.. Noe som handler om sykdommen, noe som handler om andre ting.. Sånn situasjonen er nå så er det ikke alt jeg ønsker å skrive noe om her, men velger å dele det som har med sykdommen å gjøre :)

Vel, som du vet så var jeg å tok MR for en stund siden.. Her forleden så fikk jeg tlf av MS sykepleieren ang, en mail jeg hadde sendte henne om en D vitamin resept. Når jeg snakket med hun så nevnte hun at legene hadde funnet noen nye lesjoner / flekker på MR bildene og at det kunne være lurt å begynne på medisiner igjen.. Da ikke på Extavia, men noen andre som man tar som tabletter.
Ofte sier jeg det jeg tenker, så jeg sa til henne at dette er det hun og legene som er eksperter på, så hvis de mener jeg bør prøve andre medisiner så gjør jeg som de sier.

Etter noen dager ringer legen meg. Hun forteller at de har funnet tre nye lesjoner / flekker på hjernen min. Heldigvis er det ikke noe nytt i lillehjernen eller ryggmargen.. Hun forteller at hun har snakket med noen av de andre legene, og noen av de som forsker på MS.. Og alle er enig om at jeg bør begynne på medisiner igjen.. Nå er det kommet noen nye medisiner, jeg kommer ikke på hva de heter i farten.. Men de skal i iallefall gjøre susen uten så mange bivirkninger som med Extavia. Så det blir spennende.. Nå har jeg tatt blodprøvene som måtte tas før jeg kan begynne, og jeg har bestilt medisinene på apoteket.. Så på mandag så skal jeg starte på de..

Kjenner at jeg gruer meg litt.. Noen av bivirkningene kan være rødme i ansiktet og mageproblemer som oppkast, sure oppstøt og diaré.. Så ja, det gleder jeg meg veldig til. Håper medisinene virker og bremser opp sykdommen, samtidig som jeg ønsker meg null bivirkninger..

Nå skal jeg nyte en helg på tur med fri og prøve å tenke på andre ting..
Så skal jeg prøve å holde dere oppdatert fremover!!
Ha en god helg

Rebecca

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar