8. august 2014

Skjer litt av hvert fortiden

Hei på deg..
Ja, så ble det lenge mellom innleggene denne gangen også.. Men, er ikke alltid jeg føler at jeg har så mye å skrive.. Vel, time til MR er bestilt, og nærmer seg med stormskritt! Det skal bli deilig å få gjort det og bli ferdig med den for denne gangen.
Jeg har også fått svar på blodprøvene jeg tok, alt var normalt og ser bra ut. Det eneste legen kommenterte er at jeg har litt lite D-vitaminer enda, så det må vi prøve å få opp. Jeg ligger på normalen altså, men siden jeg har MS så bør jeg har mer..

I sist innlegg så skrev jeg så vidt om dette med plager med urinveiene og sånt. Planen var å vente til jeg hadde time hos gyn. Men, jeg tenkte så mye på det at jeg tok kontakt med sykepleieren "min" på sykehuset for å få ta en prat med henne. Etter at jeg hadde snakket med henne så skulle jeg kartlegge hvor mye og hvor ofte jeg tisset og når og hvor mye væske jeg fikk i meg. Dette var ikke bare bare.. Når jeg våknet klokken 6 var det ikke lett å huske at alt måtte måles!! Selv om det ble litt styr, så føler jeg at det gikk greit og at jeg fikk målt det meste ganske nøye.

I allefall, vi kom frem til at jeg måtte på toalettet litt ofte og at jeg har litt flere toalettbesøk enn det som er normalt. Så etter litt om og men så ble det tatt ultralyd for å sjekke at blæren ble tømt når jeg var på toalettet. Den var bra tomt heldigvis, så da kom sykepleierene frem til at kateter og medisiner ikke var den veien de ville gå med det første.. Noe jeg er kjempe glad for !!

Det endte med at vi laget en "timeplan" over toalettbesøkene mine.. Hvis du går på toalettet til samme tid hver dag uavhengig om du må på toalettet eller ikke så lærer kroppen seg på en måte når den skal gi beskjed at det er på tide å ta en tur på do. Jeg har ikke klart å holde meg til denne, men føler allerede at det er blitt en klar bedring. Jeg fikk mange gode tips av sykepleierene jeg var hos, men det viktigste var vel at de viste meg hvorfor jeg følte jeg måtte på toalettet hel tiden, og at kroppen min prøver å lure meg til å gå på do ofte.

Så nå føler jeg i allefall mye mindre stress om dagen :)

Håper du får en knall fin helg, også skal jeg prøve å være litt raskere ute med neste innlegg!
Rebecca


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar