9. juli 2014

Lenge siden sist..

Hei på deg ..

Nå er det lenge siden sist jeg skrev noe innpå her.. Det har vært veldig travelt med jobb, også har jeg hatt to deilige uker i Tyrkia, så da har jeg ikke fått blogget..
Også har jeg kvidd meg...  I går var jeg på ny time hos legen på Haukeland, rutinekontroll som jeg skal ha hver sjette måned.. Men, selv om jeg vet det bare er en kontroll så gruet jeg meg .. Hva hvis jeg svarte "feil" på noe hun spurte om? Hva hvis hun plutselig kom frem til at jeg egentlig er ganske syk, selv om jeg føler meg bra? Ja, jeg vet.. Kjempe logiske tanker..

Uansett, timen gikk fint.. Vi er enig om å ikke prøve ut noen nye medisiner med det første, jeg fikk tatt masse blodprøver og har fått henvisning til ny MR for å se om det har skjedd noe forandring i systemet.. Så nå må jeg bare få fingen ut å bestille meg en time .. Legen mente i allefall at alt så bra ut, så da kan jeg puste ut en stund til..

Fant forresten en brosjyre om forstyrrelser i urinveiene ved MS på venterommet.. Det var noe jeg ikke var klar over at kunne bli ett problem.. Jo mer jeg leste, jo mer kjente jeg meg igjen.. Hyppig urinveisinfeksjon, hyppige toalett besøk o.l..Har bare trodd at jeg drikker unormalt mye, og at det er derfor jeg må på toalettet hele tiden.. Men, det kan altså være det har noe med sykdommen å gjøre... Så her må jeg følge med og snakke med lege eller gyn. hvis jeg ønsker å finne ut mer, evt få medisiner...  Så, er sikkert ikke spennende for dere, men for meg er det det..

Men nå skal jeg slappe av og nyte resten av kvelden.. Håper du gjør det samme!
Rebecca

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar