7. juni 2014

Føler meg flink

Hei på deg,

Sist innlegg så skrev jeg litt om trening og tanker rundt det.
Nå har jeg vært på trening ett par ganger og jeg føler jeg har vært flink!
Er ikke sikkert at jeg har vært så fryktelig effektiv på trening i forhold til andre som er på treningssenteret, men har vært der borte, til og med alene!! Å trene alene har vært litt skummelt syntes jeg, men det går jo egentlig ganske greit. I tillegg har jeg klart å komme meg på trening på dager der jeg har vært sliten og egentlig ikke har ville gjøre noe annet enn å ligge på sofaen.. Så da må jeg være fornøyd..

Har ikke de høyeste målene nå for tiden, men må klare å trene to dager i uken, så får jeg heller sette meg høyere mål etterhvert. Nå er det snart ferie tid, og de fleste jeg vet om de er litt bekymret når de drar på ferie. De er redd for at de skal bli "lat" når de er borte..
For meg så er det motsatt.. Vi drar til syden hvert år, samme plass og trives godt der. Så når vi er på ferie så går vi masse turer og svømmer masse.. Så jeg tror egentlig jeg er mer aktiv når jeg er på ferie enn når jeg er hjemme.. Logisk? Kanskje ikke..
Men, når jeg er reist vekk så klarer jeg å koble av, da må jeg ikke rydde,vaske, vaske klær, lage middag, jobbe osv.. Som jeg gjør hjemme. Det er heller ikke internett der vi skal bo, og tv kanalene er ikke så spennende at det gjør noe.. Så, utenom når vi ser på serier eller en film så er vi stort-sett ute.. Også har ikke jeg så mye ro i ræven, jeg blir fort rastløs og kjeder meg lett.. Så ja, går noen kilometer om dagen når vi er på ferie :) Må innrømme at det er veldig godt.

Så fremover så blir det sikkert ikke kjempe mange innlegg, med mindre det skjer noe spesielt. Når vi er på ferie så er det ikke ofte jeg er på nett, og når de andre på jobben er på ferie blir det ekstra mye jobb vil jeg tro.

Ha en fin pinse, også håper jeg du får en flott sommer :)
Rebecca

3 kommentarer:

 1. Det høres ut som en finfin start dette da! :) Og ja, det er litt skummelt å trene alene i starten :P men så innser man heldigvis at de aller fleste som er der er opptatt av seg selv, ikke hva du gjør og hvordan du trener og sånt :P hehe
  synes du er flink jeg :) Lykke til ^^
  - Cathrine

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Cathrine :)
   Det hjalp virkelig å få laget ett treningsprogram! Og Inga er jo helt topp!
   Også tenker jeg at hvis jeg ikke får gjort alt hver gang, så er det bedre å ta halve enn å ikke gå fordi "jeg ikke har tid"..

   SvarSlett

   Slett
  2. ja, inga er kjempe flink! :) Litt skummel, men veldig flink ;) hehe

   Helt enig! litt er mye bedre enn ingenting :)

   - Cathrine

   Slett