Som dere ser på bloggen så er det ikke så ofte vi spiser fisk, og som regel er jeg så usikker når jeg lager fisk at jeg ikke tør i blogge før jeg har prøvd ut retten noen ganger.
I dag fant jeg ut at vi hadde frossen torskefilet liggende, og fant ut det var påtide å prøve å lage panert fisk.
Panert torsk
4 stk. torskefilet
4ss hvetemel
2ts salt
1ts pepper
1 egg
Om du bruker fryst fisk pass på at fisken er tint langsomt i kjøleskapet før du begynner.
Ha hvetemel, salt og pepper i en brødpose.
Pisk egget i en skål og vend torskefiletene i egget.
Legg torsken i posen med hvetemelet og rist godt så fisken dekkes.
Stek i en varm panne til fisken får en fin stekeskorpe.
Skru ned temperaturen på pannen, legg ett lokk over og la fisken steke på lav varme i 5-6minutter.
Server med noe godt tilbehør.
Jeg valgte å servere fisken med stekt gurot, løk, kokt potet og hvitsaus.
Håper det smaker!
---Rebecca Kristin---