5. desember 2011

Pakke fra Buzzador!

Hei alle!

Dere vil ikke tro hvor glad jeg ble når jeg fikk melding på mobilen i dag der det står at pakken fra Buzzador er ankommet mitt postkontor!
Endelig er de deilig pannene og ismaskinen min kommet i posten!!
 Fiiine blå ismaskinen min! Gleder meg veldig til å prøve den ut ja, selv om det kanskje ikke er sesong for is nå..
Dette er den minste pannen (Ø20cm), det vises ikke så godt på bildet med den er gul!
 Her er den store pannen (Ø28cm), gleder meg veldig til å ta den i bruk! Den er vasket og klar.
Her er den fiiine wok pannen jeg har kjøpt, likte godt at det er ulik farge på alle pannene.

Pannene er fra den nye serien til OBH Nordica, Eco Kitchen. Det som er flott et at disse pannene kan brukes på induksjon, elektrisk, keramisk, halogen og gass komfyrer! 
De er laget med øko-vennlig keramisk belegg laget av 100% naturmaterialer. De skal også ha høy motstandskraft mot riper og de tåler høy varme, også flambering. De skal være enkel og rengjøre og har varmeisolert håndtak. 

Jeg gleder meg til å finne ut om produktet holder det de lover. Jeg likte veldig godt håndtakene på pannene i allefall. De var god å holde i, og pannene var ikke for tung. Jeg må bare huske på å bruke plast eller tre redskaper istede for metall. Det er ikke alltid like lett å huske! 

Gleder meg til å prøve ut de nye pannene i løpet av helger, kommer nye innlegg etterhvert. 

Er det noen som vet hvilke olje som egner seg til woking forresten?

--Rebecca Kristin--

4 kommentarer:

 1. oooh , stilig !! :D har faktisk vært en del innom å spurt etter de der ! " har dere de stekepannene med forskjellige farger " :P hehe..

  Rapsolje funker bra til woking :) og generelt til steking på høy temp. ( også er det myyye bedre for kroppen hehe.. )

  Så da blir vi invitert på wok og is snart ? ;)

  Klem Cathrine

  SvarSlett
 2. Det høres bra ut :D Er rapsolje jeg pleier å bruke til det meste, så då har jeg ikke bommet helt!

  Vet ikke om det blir wok og is nå i juletiden, men skal nok få til noe vettu.. Gleder meg grådig til å teste de ut i allefall :)

  Klem Rebecca

  SvarSlett
 3. Jeg skal hente min pakke i morgen og gleder meg til å ta de i bruk. Gleder meg ekstra mye nå da jeg leste om produktene i bloggen din. Legger sikkert ut et innlegg på bloggen min i løpet av helgen, www.morline.blogg.no. Henger meg på den første kommentaren med å anbefale Raps oljen, som er det beste og bruke til steking. Oljen kan brukes til det meste av det du steker og vil du ha litt smør smak, kan du blande i litt smør og litt mer olje. Et sunnere alternativ enn bare smør og egentlig like godt. Det eneste er når jeg steker biff, så må jeg ha smør ;) - Kos deg videre med produktene ;)

  SvarSlett
 4. Hei. Så kjekt da!
  Har testet ut wok pannen, veldig fornøyd med den iallefall. Det kommer nok flere innlegg etterhvert som jeg prøver ut de ulike produktene.
  Er spennende å få være med å teste ut produktene!

  Da har jeg valgt riktig olje i allefall.. Er eneste oljen jeg har brukt siden jeg begynte bruke olje. Skal ta en titt innom bloggen din, følge med om du legger ut noe om produktene!
  Kose deg med produktene når du får de i morgen ;)

  SvarSlett