27. august 2015

Lite bivirkninger

Hei på deg!

Nå begynner jeg virkelig å bli dårlig på å oppdatere bloggen, og det må jeg bare beklage! Men, dagene går så fort at jeg ikke føler tiden strekker til.

Med medisinene (Tecfidera) går det fint. Forventet at det skulle komme flere bivirkninger snikende med full dose, men det har det ikke gjort. Er bare denne rødheten i huden jeg merker, men det kan føles ganske ille! Blir varm og rød, så klør det noe helt sinnsykt! Akkurat som om jeg er kjempe solbrent og full i myggstikk. Hvem trenger vel å reise til syden når jeg kan oppleve det hjemme i min egen stue?! Haha. Det eneste som er dumt er at jeg går å kjenner på at det er flaut! Vet det sikkert er en merkelig ting, men å vite at jeg plutselig kan bli mørkerød i ansiktet, på rygg/bryst og delvis rød på armer og kan få masse klumper som ligner på myggstikk ut av intet. Vel, jeg kjenner at det gjør meg veldig usikker. Dette kommer som regel når jeg spiser, gjerne noe sterk mat eller mat med litt pepper, og når jeg blir varm. Så det må jeg jobbe litt med så jeg ikke tenker for mye på det når jeg skal ut blant folk.

Ellers så er det full rulle! William skal døpes i helgen, så det blir stor stas! Også er han nå blitt 3mnd (tiden flyr!!), så han fikk vaksiner i går.. Huff! For oss har det hele tiden vært en selvfølge at han skal vaksineres, men det var ikke noe kjekt! Følte meg som verdens dårligste mor når jeg holdt han på fanget å lot helsesøster stikke han. Så i går ble det en tøff dag med feber, MASSE grining og en gutt som var fint lite fornøyd. Håper han føler seg bedre i dag når han finner ut det er på tide å stå opp. Også satser jeg på at det snart er glemt og han er tilbake til sitt fornøyde selv.

Pappaen til William skal ta ut litt pappapermisjon når fremover, så jeg skal på jobb igjen på mandag! Kjenner jeg grugleder meg skikkelig. Det er kommet så mange nye ansatte siden sist jeg jobbet, også blir det veldig rart å være så mye borte fra William. Dessuten har jeg ikke jobbet en full uke på sikkert nesten ett år, så det blir spennende å se hva kroppen syntes om det.

Håper du får en flott dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar