17. februar 2015

Happy happy!

Hei på deg

Nå er det gått over 24 uker, og jeg kjenner at småen er mer og mer aktiv. Til og med pappaen har fått kjenne noen spark nå. Tror småen liker stemmen til pappaen, når han har hodet på magen min og snakker så blir det mye aktivitet i magen! Så det er kjempe koselig.
Også er babymagen begynt å komme, så jeg føler ikke at jeg bare ser tjukk ut lengre! Også er formen blitt mye bedre! Jeg er fortsatt veldig trøtt, blir fort sliten og orker ikke så mye. Men, det har virkelig hjulpet å være sykemeldt og gå til fysio! Har nesten ikke vondt i foten eller i ryggen, så i går var jeg tilbake på jobb. Det gikk heldigvis fint, både i går og i dag.  Greit at jeg ikke kan gjøre like mye som jeg gjorde før jeg ble sykemeldt, men det er så deilig å komme meg ut av huset og gjøre noe fornuftig noen timer om dagen.
Jeg tror jeg hadde blitt koko hvis jeg allerede måtte vært sykemeldt 100% frem til jeg skal ut i permisjon! Så da er det bedre å jobbe de 50% jeg kan så lenge jeg kan.

Det er forresten en liten gutt jeg har i magen! Kjempe glad for å få vite kjønnet og at alt ser ut til å stå bra til med han. Så nå har vi shoppet en del klær, også er vi så heldig at vi får arve en del i tillegg til gavene vi har fått. Så nå er det meste i boks, og vi har begynt å pusse opp barnerommet. Det er deilig med alt som er gjort, og enda bedre med alt vi får gjort mens jeg orker å gjøre noe!

Tøflesokker
Har øvd meg på å strikke, men det blir helst enkle ting som disse tøflesokkene og tepper. Er glad at han i alle fall har to bestemødre som strikker til han allerede! Så han skal ikke lide noen nød hvis ikke jeg blir noe god på å strikke med det første.

Vel, nå må jeg slappe av litt før jeg skal lage middag til min kjære! 
Håper du har en fin fin dag i regnet og ikke blåser bort. 
Rebecca

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar