28. november 2014

Endelig klaffet alt!

Hei på deg!

Endelig endelig endelig har ting klaffet og spiren er på plass!
Oversatt til dere som ikke henger på babyforum på nettet, endelig er jeg blitt gravid!
Lykke lykke og atter lykke er de første følelsene og tankene som melder seg ..
Jeg syntes det er veldig vanskelig å vite om det heter jeg er gravid eller vi er gravid, for vi er jo to om det, det er ikke som om jeg plutselig gjorde meg selv gravid.. Men, det er jo i min kropp babyen skal vokse seg stor og sterk før den kommer til verden.. Så, jeg kommer nok til å skrive begge deler om en annen sånn at du vet det :)

Vel, nå er vi kommet til uke 13 og som de fleste vet så er det veldig små sjanser for spontanabort etter uke 12. Det har vært veldig vanskelig å holde det hemmelig så lenge syntes jeg.. Vi fant det ut ca i uke 5, så det føles som om det har gått en hel evighet allerede. Det er så klart noen som har fått vite om det, for en sånn stor nyhet var det ikke snakk om at vi kom til å klare å holde for oss selv i så mange uker.

Uansett, nå skal jeg bare nyte litt mer av lykkerusen jeg føler for å være gravid og for at vi endelig har kommet igjennom de første 12 ukene. Etterhvert så kommer jeg til å skrive litt om hvordan jeg har hatt det i tiden vi har prøvd å bli gravid og hvordan svangerskapet har vært så langt og hvordan det er frem til fødselen.

Nå er det helg og jeg håper formen tillater at det blir litt juleforberedelser i helgen!
God helg

Rebecca

2 kommentarer:

 1. Gratulerer! Så spennende, og så mye å glede seg til.
  Hva gjør du med medisiner i svangerskapet? Har skjønt at man ikke bør bruke Tecfidera når man er gravid?
  Jeg har selv nylig fått diagnosen ms og fått Tecfidera og synes det har vært fint å lese bloggen din. Ikke alle innleggene har jeg lest, men noen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, takk for det.Så kjekt at du titter innom bloggen og legger igjen en kommentar. Ja, er mye å glede seg til med en baby, har vært veldig spent på hvordan det blir med sykdommen.
   Ang medisiner så kan man ikke bruke noen MS medisiner når man er gravid så vidt jeg har fått beskjed om. Men, de fleste som har MS er friskere i svangerskapet enn de er til vanlig. Er noe med alle hormonene som kommer i graviditeten. Håper du har fått en mild type MS og at medisinene gjør jobben sin.
   Rebecca

   Slett