8. februar 2014

Dårlig planlegging?

Hei på deg :)

Denne helgen er det klart for å feire resten av bursdagen min! Men, jeg tror ikke jeg er så god på å planlegge.. Eller så er jeg veldig god på å planlegge jeg bare ser det ikke selv.. Har jobbet hele uken, og ettersom sjefen har vært på en velfortjent ferie så har min kjære mann hatt mye mer ansvar og siden vi kjører sammen til jobb når det er mulig så betyr det at jeg har gått på jobb tidligere enn vanlig når jeg har hatt tidligvakt. Så, vi kan trygt si at jeg har vært veldig sliten denne uken. Så, da var det jo en veldig god idè og ha bursdagsbesøk etter jobb i går?

Av og til lurer jeg på hvorfor jeg orker å styre på og invitere alle sånn at dagen må feires i to puljer.. Det er faktisk litt jobb å skulle ha besøk! Må passe på at det er reint og ryddig, lage kaker, finne ut om det er nok sitteplasser. Skal jeg ha den duken og de serviettene eller de andre? Hva liker disse folkene å drikke? Har vi kaffe? F**n! Jeg glemte å kjøpe fløte.. Ja, de fleste har vel vært med på det.. Også er jeg veldig opptatt av at det skal se ryddig ut og at folk skal ha det litt kjekt.. Så blir en del stress, men det er så koselig å ha sånne besøk! Onklene og tantene mine f.eks ser jeg ikke så ofte lengre, så da er det ekstra kos å treffes sånn.. Men, fant ut det var litt lite med en og en halv time fra vi kom fra jobb til gjestene kom.. Tror jeg må planlegge litt bedre neste gang.. Og, i tillegg så tisset ene katten vår i sengen rett før gjestene kom.. Er ikke det litt TYPISK at hvis hun først skal gjøre sånt så blir det rett før folk kommer ?

Uansett, det var veldig koselig og snille mammaen min hadde tatt med seg litt kake og boller så jeg slapp å styre med alt selv. Så da hadde det vært deilig å slappe av og ikke gjøre noe i to dager siden det er helg ikke sant? Men, neida.. I kveld blir det feiring med noen venner! Så da må jeg sørge for at det er kake og middag til gjestene... Ikke misforstå, jeg klager ikke! Jeg har valgt å gjøre det sånn sjøl og jeg elsker å styre på kjøkkenet.

Men ja, det jeg egentlig skulle skrive er at jeg har medisindag i dag.. Så jeg er ikke sikker på at det å planlegge bursdagsfesten min samme dag som jeg tar medisiner var noe supert sjakktrekk.. Men det finner jeg ut av. Det har jo gått fint før, så jeg satser på at jeg tar medisinene rett før jeg legger meg. Av en eller annen grunn er det ikke så ille å ta den hvis jeg har drukket litt.. Så lenge jeg ikke blir dårlig da, og jeg husker å ta den! Så får krysse fingrene for det...

Vel, får snart komme i gang med baking og middagslaging!

Håper du har en flott helg!
Rebecca

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar