18. april 2013

Pita-pizza

Hei alle!

Etter jeg begynte å lage kjøttsaus fra bunnen og har oppi masse godtsaker så er det mer rester enn tidligere. Restemiddag er helt supert og det kan varieres i det uendelige,spesielt hvis du bare lager middag til deg selv eller to personer.

Denne gangen ble kjøttdeigrestene om til pita-pizza, en helt fantastisk middag! Den blir enda bedre om du har litt salat som tilbehør. Pita-pizza kan varieres, hvis du f.eks. ikke har kjøttdeigrester kan du bruke skinke eller fårepølse med hvitost og du får en deilig kjapp og enkel middag.

Pita-pizza
6pitabrød
Rester av kjøttsaus (evt. skinke eller annet pålegg)
Hvitost
Oreganokrydder

Legg bakepapir på en rist, legg pitabrødene utover.
Ha kjøttsausen utover pitabrødene.
Legg over noen skiver med hvitost og dryss over litt oreganokrydder.

Stekes på 175grader til osten blir gylden. 

Håper det smaker!

---Rebecca Kristin---

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar