24. mars 2012

Stekt ris med grønnsaker og skinke

Hei alle!

Blir langt mellom innleggene for tiden, men skal prøve å få oppdatert litt i helgen.
Denne middagen ble slengt litt sammen mens jeg holdt på å lage mat, så det ble en litt "jeg tar det jeg har i kjøleskapet" middag. Men, godt ble det :)



Stekt ris med skinke
Ca 4-6 porsjoner


2 poser ferdigkokt boil in bagg villris
200g bogskinke (evt. en hel boks)
2 sammenpiskede egg
120g paprika
300g amerikanskblanding (evt. ferske grønnsaker)
1 fedd hvitløk
3ss østersaus
1 løk

Skjær skinken i terninger eller strimler.
Kutt paprikaen i biter, hakk løk og hvitløk. 
Varm opp en wok eller stekepanne med olje (f.eks. raps olje)
Ha i de fryste grønnsakene. 
Når grønnsakene er varm, ha i risen, løk, paprika, skinke og hvitløk. 
Ha i egg sammenpisket med østersausen.


La det steke til det får farge og egget ikke lenger er rått. 
Tilsett krydder etter ønske, f.eks. chilli, kajennepepper.
Server med salt eller soyasaus. 


Håper det smaker

---Rebecca Kristin---

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar