25. november 2011

Ny invitasjon fra Buzzador

Hei alle!

For en ukes tid siden fikk jeg ny invitasjon til en veldig spennende kampanje fra Buzzador. Denne gangen har de prøvd ut noe nytt. De andre kampanjene har de som svare ja til å delta fått gratis produkter, ketchup, hundemat, to måneder gratis bruk av lovefilm.no o.l. Likte forresten lovefilm.no at jeg har bestemt meg for å fortsette å være kunde der etter gratis perioden min går ut. Er billigere enn å leie filmer andre steder, og du kan låne filmene leeenge! Også er det veldig greit å bruke litt tid på nett og lage liste over filmer, serier og spill jeg ønker å leie. Ikke minst er det veldig praktisk at det kommer rett hjem i postkassen, og kke minst er det lett å sende i retur.

Men ja. Den nye kampanjen dreier seg om å prøve ut nye produkter fra OBH Nordica Eco Kitchen. Har ikke fått pakken min enda, men den skal inneholde to steikepanner, en wok panne og en iskremmaskin med to skåler. Gjennom kampanjen fikk deltakerene kjøpe denne pakken til halv pris, så jeg fant ut jeg bare måtte slenge meg på. Blir spennende å se om jeg liker produktene!Har aldri harr iskremmaskin før, så er veldig spent på dette.

Kommer til å blogge om de når de er tatt i bruk, regner med å få de i desember en gang.

Er det noen av dere som har erfaring med denne serien fra OBH Nordica forresten ?

--Rebecca Kristin--

4 kommentarer:

 1. How do you sign up for this? I want some too!

  SvarSlett
 2. Du må være medlem på buzzador.. Men, sjansen på denne kampanjen er gått ut nå.. Jeg kan verve deg hvis du vil ? Så kan du være med på andre kampanjer ;)

  SvarSlett
 3. kult !
  Visste faktisk ikke at det var en serie som het det jeg .. hehe ups.. er det kommet i butikkene da?
  Husk å bruke oljer som tåler høy temp i wok pannen.. :)

  SvarSlett
 4. Ja, gleder meg til å teste ut pannene! Og ismaskinen da.. hehe..
  Det er en helt ny serie, vet at de selger an på nettsiden sin, så regner vel med at Jernia tar de inn etterhvert og ? høhø.. Satser på at det følger med bruksanvisning i fht kordan de skal vaskes og sånn :o *kremt*

  Hvilke olje pleier du å bruke ? Jeg har bare rapsolje som brukes til alt..

  SvarSlett